Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Skills & Techniques opening

21 augustus 2021 @ 14:00 - 17:00

Het is eindelijk zover! Op 21 augustus 2021 zal Skills & Techniques zijn deuren openen. Om dit te vieren zijn jullie uitgenodigd om op de leslocatie een hapje en een drankje te komen nuttigen.

Jullie zijn welkom vanaf 14 uur. Vanaf dan krijgen jullie de kans om de verschillende les lokalen, smart rooms en omkleedruimtes te bekijken. Ook hebben jullie exclusieve toegang tot de trainings auto’s, lijnbus en het stresshuis!

Op verschillende tijdstippen zullen er scenario’s worden uitgevoerd in het stresshuis door ons demo team. Dit om jullie een indicatie te geven van onze lespakketten en trainingen. Daarna zullen we laten zien hoe het stresshuis naadloos samenwerkt met de smart room.

Er zullen heel de dag door kleine workshops georganiseerd worden: EHBO, TECC, Geweldbeheersing en airsoft. Dit geeft jullie de kans om kennis te maken met het specifiek materiaal dat Skills & Techniques zal gebruiken voor al zijn opleidingen en trainingen. De leslocatie is gelegen op het volgend adres: Toekomstlaan 29, 3600 Genk. Kom je met de auto? Dan kun je deze het beste parkeren op de Marcel Habetslaan T.H.V het PLOT. Dit ligt op een korte wandelafstand van de locatie.

Wil jij deel uit maken van deze dag? Gelieve je dan in te schrijven via het onderstaand formulier. Wij kijken er naar uit!

 

   

  Share and Enjoy !

  Gegevens

  Datum:
  21 augustus 2021
  Tijd:
  14:00 - 17:00
  Evenement Categorie:
  Site:
  https://skillsandtechniques.be

  Organisator

  Skills & Techniques
  Telefoon
  0487023785
  E-mail
  info@skillsandtechniques.be
  Bekijk de site van Organisator

  Locatie

  Toekomstlaan 29, 3600 Genk
  Toekomstlaan 29
  Genk, Limburg 3600 België
  + Google Maps
  Telefoon
  0487023785
  Bekijk de site van Locatie