De visie van Skills & Techniques: Investeren in training om hierdoor een betere en veiligere schutter te worden.

A gun is no more dangerous than a cricket bat in the hands of a madman.

Het hoofddoel van Skills & Techniques is natuurlijk altijd veiligheid. Echter naast dit aspect gaan wij werken met de volgende onderdelen:

  • Precisie
  • Snelheid
  • Klantgerichte training
  • Afstellen van u optiek en middelen
  • Dynamic shooting

Wij bieden een reeks workshops aan, gericht om de schutters te verbeteren. Hierna gaan we dieper in op de dynamische disciplines. Onze cursussen zijn dus voor shutters van alle niveau’s.

*Skills & Techniques geeft alle lessen en pakketten conform de volgende wapenwetgeving: koninklijk besluit tot bepaling van de erkenningsvoorwaarden van schietstanden 13 juli 2000.

*Skills & Techniques zal nooit Militaire of Politionele technieken en tactieken geven aan burgers en/of een gemixt publiek.

*Skills & Techniques koopt zijn aangeboden munitie bij de meewerkende schietclubs en zal ook daar altijd in bewaring worden gehouden. Deze zal altijd ter plaatse aan de deelnemende schutters verdeeld worden door de schietclub zelf.

*Skills & Techniques zal alleen schiet-technische lessen geven aan deelnemers die een minimum periode aangesloten zijn bij een schietclub. De deelnemers moeten in het bezit zijn van een sportschutterslicentie en/of een wapenvergunning (meer specifieke info per lessenpakket). Deze lessen zullen uitsluitend doorgaan bij de meewerkende erkende schietclubs.

Zie onze onderstaande pakketten:

Share and Enjoy !